top of page

Blog

Új gĂ©pekkel a tökĂ©letesebb gyĂŒmölcsfeldolgozĂĄsĂ©rt!

Nagy örömmel tudatjuk minden kedves olvasĂłnkkal, hogy a GyĂłgynövĂ©nyek VölgyĂ©ben Ășj berendezĂ©sek segĂ­tik tovĂĄbbi munkĂĄnkat: egy gyĂŒmölcslĂ©gyĂĄrtĂł gĂ©psor, bogyĂłzĂł, darĂĄlĂł (pl. szƑlƑ feldolgozĂĄsĂĄhoz), valamint egy aszalĂł berendezĂ©s beszerzĂ©sĂ©re kerĂŒlt sor eurĂłpai uniĂłs Ă©s hazai tĂĄmogatĂĄsbĂłl.

A fejlesztĂ©snek köszönhetƑen a gyĂŒmölcslĂ©gyĂĄrtĂĄs teljes technikai feltĂ©telrendszere biztosĂ­tott lesz zalaszentlĂĄszlĂłi ĂŒzemĂŒnkben, illetve az aszalĂł beĂŒzemelĂ©sĂ©vel Ășj termĂ©kek fejlesztĂ©sĂ©re is lehetƑsĂ©gĂŒnk adĂłdik az egĂ©sz Ă©vsorĂĄn.

A gĂ©pek ĂĄramellĂĄtĂĄsĂĄt egy Ășj, 18,7 kW-os napelem rendszer is segĂ­teni fogja, mely fedezi a vĂĄrhatĂł energiaigĂ©nyeket Ă©s csökkenti az ĂŒzemeltetĂ©si költsĂ©geket.

CĂ©gĂŒnk összesen 18,7 milliĂł Ft-os vissza nem tĂ©rĂ­tendƑ tĂĄmogatĂĄst nyert a projekt megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄra a VidĂ©kfejlesztĂ©si Program VP-3-4.2.1-15 kĂłdszĂĄmĂș, „MezƑgazdasĂĄgi termĂ©kek Ă©rtĂ©knövelĂ©se Ă©s erƑforrĂĄs-hatĂ©konysĂĄgĂĄnak elƑsegĂ­tĂ©se a feldolgozĂĄsban” cĂ­mƱ pĂĄlyĂĄzatĂĄn.

TavasztĂłl mĂĄr teljes kapacitĂĄssal tudjuk fogadni a környĂ©kbeli gazdĂĄk feldolgozandĂł gyĂŒmölcseit, illetve kĂ©szĂ­thetjĂŒk el Ășjabb Ă©s Ășjabb termĂ©kĂŒnket!

Üzem

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page