Gyümölcsleveink

Gyümölcsleveinket saját gyümölcsfeldolgozó élelmiszer üzemünkben készítjük. Kiváló minőségű, frissen préselt gyümölcsökből állítjuk elő az ízletes, adalékmentes termékeinket.

Ha van kedved, nézz bele, hogyan készülnek  >>videó 

100% almalé

Sütőtökös almalé

Céklás almalé

Homoktövises almalé

Új!

100% piros szőlőlé

100% fehér

 szőlőlé

100% fehér szőlőlé

Fehér szőlőből

A szőlő tápanyagokban az egyik leggazdagabb gyümölcs. A szervezet számára közvetlenül is felhasználható szőlőcukrot tartalmaz, amit kúraszerűen is ajánlanak legyengült, vérszegény szervezet számára. Fogyókúra diétához is előszeretettel fogyasztják. Finom, enyhén aromás, édes leve szódával hígítva, fröccsként is fogyasztható vagy akár csípős 'murcivá' is érlelhető.

3 literes metalizált tasakban kapható*.

3 literes 1.900,- Ft

Új!

100% piros szőlőlé

Otelló szőlőből

A piros szőlő antioxidánsokban, flavonoidokban különösen gazdag gyümölcs. A táplálkozástudomány elsősorban a szív és keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását emeli ki. Fogyókúrázók is előszeretettel fogyasztják.

Az Otelló szőlő kitűnő aromáját a kíméletes gyártástechnológiánkkal sikerült megőrizni. Finom, édes leve szódával hígítva, fröccsként is fogyasztható vagy akár csípős 'murcivá' is érlelhető.

3 literes metalizált tasakban kapható*.

3 literes 1.900,- Ft
100%-os almalé

többfajta, kiváló minőségű almából

"Mindennap egy alma az orvost távol tartja" - szól a régi mondás. Az alma vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, antioxidáns hatású gyümölcs. Savtartalma miatt segít a szervezet méregtelenítésében. Egész évben igazi tasakba zárt egészség a tiszta, 100%-os, frissen préselt, rostos almalé. Szódával higítva almafröccsként is fogyasztható.

5 literes metalizált vagy 3 literes átlátszó tasakban kapható*.

5 literes 1900,- Ft
3 literes   1.600,- Ft

20% sütőtöklével

Sütőtökös almalé

Az alma kiváló tulajdonságain túl a sütőtök antioxidáns hatású karotin tartalma jelentős, melyet a szervezet A vitaminná alakít át. Magas kálcium és foszfor forrás.

3 literes metalizált tasakban kapható*.

3 literes 1.900,- Ft
Céklás almalé

20% céklával

Az alma kiváló tulajdonságain túl a cékla magas antioxidáns tartalmú, fokozza az ellenálló képességet. Jelentős mennyiségű vas tartalma miatt fontos a vérszegénységben szenvedőknek. A rákellenes diéta egyik alapanyaga a céklalé. 

3 literes metalizált tasakban kapható*.

3 literes 1.900,- Ft
Homoktövises almalé

9% homoktövissel

Az alma kiváló tulajdonságain túl a bio homoktövis igazi vitamin bomba, magas C és E vitamin jellemzi. Fokozza az anyagcserét, csökkenti a vér koleszterin szintjét. A homoktövis fanyar zamatú savanykás íze az édes almával keveredve igazi kuriózummá teszi ezt a gyümölcsitalt.

3 literes metalizált tasakban kapható*.

3 literes 1.900,- Ft

* Mivel frissen préselt gyümölcsleveket gyártunk, árusítani a készlet erejéig tudunk!

Források: Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy.: Gyógynövények ismerete (2012), Sári Róza: Fitoterápia jegyzet

Áraink bruttó árak!

8788 Zalaszentlászló,

Vörösmajor 0154.

uzem@gyogynovenyekvolgye.hu

Tel: +36-30-952-6024

Természetesen egészségére!

  • White Facebook Icon

© 2016-2020 Gyógynövények Völgye