
Fűszerolajok
Fűszerolajaink készítésekor a vegyszermentes gyógynövényeinket is felhasználva nemcsak egy 'mennyei gasztronómiai élményt' szerettünk volna megalkotni, hanem igyekeztünk a mai tudományos ismeretek alapján élettanilag is előnyös tulajdonságaikat előhozni.


Főzéshez

Sütéshez

Grillezéshez

Salátákhoz
A felhasználásra utaló ábrácskák egymásutánja mutatja az általunk ajánlott felhasználási sorrendet.

Rozmaringos fűszerolaj
Főzéshez, 180 °C alatti sütéshez és grillezéshez, húsok pácolására ajánljuk. Salátákhoz is kiváló. Az olajban megjelennek a rozmaring avasodást késleltető és antioxidáns tulajdonságai.
250 ml olajkiöntős üvegben.
1.300,- Ft
minőségi napraforgó olajból





Provence-i "á la Pierre" fűszerolaj
Salátákhoz, húsok pácolására, 180 °C alatt grillezéshez és sütőolajként is kiváló, finom zamatot ad az ételeknek.
Dél-franciaországi barátunk fűszerajánlása alapján összeállítva. A magas olajsavtartalom a szívinfarktus megelőzésére és koleszterin szint csökkentésére jótékony hatású.
250 ml olajkiöntős üvegben.
extra szűz olíva olajból
2.200,- Ft





Dalmát fűszerolaj
Különösen szárnyas- és vadhúsból készült ételekhez ajánljuk. Salátákhoz, húsok pácolására, 180 °C alatt grillezéshez és sütőolajként is kiváló, finom zamatot ad az ételeknek.
A magas olajsavtartalom a szívinfarktus megelőzésére és koleszterin szint csökkentésére jótékony hatású.
250 ml olajkiöntős üvegben.
extra szűz olíva olajból
2.200,- Ft





Erdélyi fűszerolaj
Elsősorban magyaros ételek készítéséhez ajánljuk. Salátákhoz, húsok pácolására, 180 °C alatt grillezéshez raguk készítéséhez, főzéshez, sütéshez is kiváló.
Az olajkeverékben 1:8,6 az omega 3 és 6 zsírsavak aránya.
250 ml olajkiöntős üvegben.
hidegen sajtolt, különleges olajkeverékből
1.900,- Ft




Áraink bruttó árak!