top of page

Blog

Új gépekkel a tökéletesebb gyümölcsfeldolgozásért!

Nagy örömmel tudatjuk minden kedves olvasónkkal, hogy a Gyógynövények Völgyében új berendezések segítik további munkánkat: egy gyümölcslégyártó gépsor, bogyózó, daráló (pl. szőlő feldolgozásához), valamint egy aszaló berendezés beszerzésére került sor európai uniós és hazai támogatásból.

A fejlesztésnek köszönhetően a gyümölcslégyártás teljes technikai feltételrendszere biztosított lesz zalaszentlászlói üzemünkben, illetve az aszaló beüzemelésével új termékek fejlesztésére is lehetőségünk adódik az egész évsorán.

A gépek áramellátását egy új, 18,7 kW-os napelem rendszer is segíteni fogja, mely fedezi a várható energiaigényeket és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Cégünk összesen 18,7 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására a Vidékfejlesztési Program VP-3-4.2.1-15 kódszámú, „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” című pályázatán.

Tavasztól már teljes kapacitással tudjuk fogadni a környékbeli gazdák feldolgozandó gyümölcseit, illetve készíthetjük el újabb és újabb termékünket!

Üzem

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page