8788 Zalaszentlászló,

Vörösmajor 0154.

uzem@gyogynovenyekvolgye.hu

Természetesen egészségére!

Tel: +36-30-952-6024

  • White Facebook Icon

© 2016, 2017, 2018, 2019 Gyógynövények Völgye

Blog

Egy fantasztikus iskola Miklósfán!

November 20, 2016

2016. nov. 16-ra meghívást kaptunk a Nagykanizsa melletti Miklósfai Általános Iskolába, hogy előadást, foglalkozást tartsunk a felső tagozatosoknak a gyógynövények mindennapi felhasználásáról. Az évente megrendezésre kerülő tematikus hét középpontjában idén a gyógynövények álltak. 

Kicsit izgultunk, hogy az ötödikesektől a nyolcadikosokig mennyire tudjuk majd a gyerekek érdeklődését felkelteni. 

 

Hogy mi is történt?

Egy rövid bemutatkozó, mesélős, vidám vetítés után játszani kezdtünk csoportmunkában, szakkönyvekkel, herbáriumból szimatolva, mindent megtapintva. Izgalmas vetélkedés alakult ki a csoportok között, mely szoros eredménnyel zárult: a jók között a legjobbaknak kis ötös volt a jutalma.

Meglepődve tapasztaltuk, hogy a gyerekek mennyire érdeklődőek és aktívak voltak. A szünetben a tematikus hét szervezőjétől, Csordásné Gál Izabellától megtudtuk, hogy ez nem véletlen, hiszen az iskola kiemelkedő munkát végez a környezetvédelmi nevelés terén. A lelkes tanárnő célja az egészség- és környezettudatosabb gondolkodás fejlesztése ezekkel a programokkal.

 

 Öröm volt velük dolgozni, ezúton is gratulálunk az iskolának. Reméljük, nyáron vendégül láthatjuk őket a gyógynövények valódi élőhelyén!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Így vásárolj nálunk biztonságosan, érintkezés mentesen!

March 23, 2020

1/1
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon